VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЕПТЕМВРИ ОСВОБОДИ ПЕТИМА БИВШИ ФУТБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Отборът на Септември (Тервел) започна подготовката си за пролетния полусезон в Североизточната “В” група. В първото занимание, проведено под ръководството на новия треньор Искрен Пенчев, взеха участие 18 футболисти.


От президента на клуба Генчо Костов научихме, че от отбора са освободени петима състезатели, които са бивши играчи на Добруджа - Стефан Коев, Борислав Балчев, Атанас Стефанов-Баницата, Димитър Василев и Дидо Господинов. “Занапред искаме да залагаме повече на млади футболисти от Тервел. Затова в отбора са привлечени пет момчета, които са родом от Тервел и са преминали през школата на нашия клуб. Това са Георги Денев, Васил Ангелов, Пламен Колев, Никита Светославов и Шабан Ахмед. Говорихме с треньора на
Добруджа Валентин Ангелов за преотстъпване на млади футболисти, които да се обиграват при нас”, каза още Генчо Костов. От президента на Септември научихме, че тервелчани ще имат пет контроли по време на предсезонната подготовка. Първата от тях ще е на 4 февруари с отбора на Добруджа. За 11 февруари е уговорено гостуване на Черноморец (Балчик), а на 15 и 18 февруари избраниците на Искрен Пенчев ще играят с юношите старша възраст на Добруджа. Последната проверка ще е на 25 февруари, когато в Тервел ще гостува тимът на Черноморец (Балчик). Срещите от първия пролетен кръг са на 4 март. Тогава Септември ще гостува на Дунав (Русе)
.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter