VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХРИСТИНА ДЯНКОВА ОТСТРАНИ ДЪЩЕРЯТА НА БОБИ МИХАЙЛОВ И МАРИЯ ПЕТРОВА

Тенис

Христина Дянкова от ТК Изида стартира с победа в държавното първенство по тенис при юношите и девойките до 16 години, което се провежда в Сливен. В първия кръг на основната схема възпитаничката на Юри Дойчев елиминира с 6-2 6-4 Елинор Михайлова, която е дъщеря на президента на БФС Борислав Михайлов и на трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова.


Във втория кръг Дянкова ще излезе на корта срещу Петя Аршинкова от Локо Пд, която влезе в шампионата със 7-5 6-2 над Златка Папазова от Малееви.
В сингъла Калина Божилова отстъпи с 2-6 1-6 на поставената под №7 в схемата Цветанка Трифонова от 15-40. На двойки Дянкова и Божилова почиват в първия кръг като поставени под №3 в схемата. Те очакват победителките от срещата Неделчева/Рахмани - Бърдарова/Аршинкова.
В квалификациите при момчетата добра игра демонстрира Димитър Димитров от ТК Добрич, но отпадна след 3-6 6-1 6-2 от №10 в схемата Атанас Килиджийски от Албена Пд. Стефан Миланов от Изида напусна надпреварата след 0-6 1-6 от Недялко Брадинов от Левски.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter