VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОФИЦИАЛНО: СВЕТЛЬО ТОДОРОВ ПОЕ ДОБРУДЖА

Футбол

Както по-рано съобщихме, новият старши треньор на Добруджа се казва Светослав Тодоров. Легендарният футболист бе представен днес пред медиите на пресконференция.


Своя дебют като треньор Светльо ще направи още в съботния мач на Добруджа срещу Спартак (Варна). Помощниците на старши треньор ще бъдат Стефан Славов, Радослав Боянов и Ивайло Иванов, който ще продължи да тренира вратарите. След седмица на стадион „Дружба” се очаква да пристигне и консултант от Англия, който има седемгодишен опит в отбора на Портсмут. Треньорският щаб сподели, че нови състезатели няма да се привличат. Една от основните цели на екипа през този сезон е с добрата игра на футболистите да се завърнат добричлиите на стадиона.

Александър Стоянов

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter