VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТОИЧКОВ С ЕКСКУРЗИЯ ЗА ЧРД

Футбол

Легендарният български футболист Христо Стоичков ще получи екскурзия като подарък от семейството си за днешния рожден ден, съобщи специално за „България Днес” голямата му дъщеря Михаела. Ваучерът за воаяжа ще му бъде връчен веднага, след като Камата се прибере от лагера от Турция, където е с футболистите на Литекс.


„Дестинацията ще я запазя в тайна, за да бъде изненада, но на пътешествието ще бъдем цялото семейство”, добави Михаела.

Тя и майка й Марияна имат още една приятна изненада за главата на семейството. Двете са получили покана от испанско списание за фотосесия и са я заснели в луксозен хотел в София в края на миналата седмица. Най-хубавата снимка ще украси корицата на февруарския брой, който ще излезе на 26-и.

„Сигурна съм, че татко и всички наши роднини и приятели ще бъдат изненадани, още повече, че мама, която е прекрасен човек, не обича медийните изяви”, допълни чаровната наследница на Стоичков. 

Тези дни Михаела е застанала и пред обектива на професионални фотографи за две наши популярни списания. Пред тях тя е разказала за своето семейство, хобитата си, за работата в сферата на спортната журналистика. Мика, както е известна Михаела в Испания, е изненадала своите колеги със своите познания в света на модата. Самата тя призна, че откакто се е върнала в България е затрупана с ангажименти и не й остава време да поддържа личния си блог, а лошите метеорологични условия в столицата я оставили и без интернет.     

„За мен 8 февруари е много емоционална дата и винаги сме я отпразнували с голямо настроение. Така ще бъде и днес. През деня ще се обадя на татко и ще му пожелая здраве и много успехи като треньор на Литекс. Довечера ще изляза с приятели и ще ги почерпя”, каза още Стоичкова.

Руслан Йорданов, "България Днес"

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter