VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЕКСКЛУЗИВНО В "ЦЕНТЪР СПОРТ"! НЕВЕРОЯТЕН ОБРАТ НА ДРАМАТА СЪС СТИЛИЯН ГЕОРГИЕВ И БИТИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ НОВА ТВ

Борба

До невероятен обрат достигна драмата със Стилиян Георгиев и боят с журналисти. Десетки национални медии публикуваха информацията, че известният ни състезател от Добрич е участват в нападението над екипа на Нова тв през април т.г.


В сайтове и по национални вестници екшънът е отразен със снимки на сумиста Стилиян Георгиев. Към негови изказвания и интервюта пише, че ще съди Нова телевизия за това, че му е съсипала живота и че той не е участвал в инцидента, а е бил на състезание в Белград. Репортерска проверка на „Център спорт“ установи, че не става въпрос за Стилиян Георгиев сумиста, известен като Лъвското сърце, а за неговия съименик в джудото и самбото.
„Благодаря Ви, че ме потърсихте. Вие сте първите, които правите това. От няколко дни следя в медиите този екшън и как навсякъде се появяват мои снимки. Приятели се притесняват за мен и ме информират. Аз съм в Съединените щати, където живея и работя. В България не съм се прибирал от април м.г. Най-вероятно става дума за Стилиян Георгиев, който е треньор и състезател по джудо и самбо. Една година дори го срещнах на финала на републиканското първенство по сумо. Сега имам сериозен проблем и мисля да си потърся правата, защото цял живот съм градил име. Участвал съм на световни и европейски първенства. Многократно съм печелил медали. Познават ме в много държави, защото съм един от най-изявените сумисти. Сега е достатъчно да потърсят името ми в интернет и да натиснат преводач, за да се натъкнат не на успехите ми, а на информации с мои снимки, че съм бил журналисти и съм арестуван. Писах на медии, но няма резултат, снимките ми не само стоят, но и продължават да излизат нови информации с мои снимки и изказвания. Решен съм да си търся правата по съдебен път“, заяви сумистът Стилиян Георгиев от Добрич за информационна агенция „Център спорт“.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter