VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЯНИС МАРИНОВ СТАРТИРА С ВТОРО МЯСТО В КОЛОЕЗДАЧНАТА ВЕРИГА "СПРИНТ", ЩЕ ИМА КРЪГ В БАЗАТА НА АЛБЕНА В ПРИМОРСКО

Колоездене

Колоездачът на Добруджа 1905 Янис Маринов зае второ място при юношите младша възраст в първия кръг от четвъртото издание на Черноморската лига "Спринт". Състезанието се проведе в Слънчев бряг, а шампион стана Даниел Иванов от Несебър. Трети финалната линия пресече  Давид Златев от Загорец. Следващият кръг е на 12 март в Каблешково (област Бургас).


Кръговете са 13 - в курорти, села и градове край морето, като за първи път два от тях ще бъдат по планинско колоездене – крос кънтри и крос кънтри маратон /за юноши старша възраст и мъже/, а ще има и едно индивидуално бягане по часовник.
Онези млади бегачи от трите възрастови групи /две за момчета и една за юноши/, които постигнат най-много победи и съберат най-много точки през годината ще получат и най-авторитетните, „големите” купи за крайни победители, осигурени от генералния спонсор – холдинга, производител на велосипеди, „Макс Европа”.
Най-добрите 10 състезатели във всяка от групите в отделните кръгове ще получават купи, медали и подаръци от клуба, инициатор на Лигата – „Несебър”, от фирмите спонсори, както и от кметствата и общините - домакини на състезанията.
Освен на познатите места - Варна, Обзор, Свети Влас, в селата Равда и Кошарица и т. н., за първи път през сезон 2016 ще има състезания и в крайморските градчета Ахелой и Приморско.
Базата на Албена АД – Приморско клуб, ще домакинства на 17 и 18 септември. 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter