VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

УДАРНО НАЧАЛО ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН, БЛЕСТЯТ СРЕД ТАНЦОВИЯ ЕЛИТ

Спортни танци

Албена Даскалова и Разван Стоян започнаха по най-добрия начин годината. Двамата дебютираха с призово място за България и танцов клуб “Звезда” в шестото издание на силния международен турнир по спортни танци “Монтана Open 2011”. Състезанието събра над 300 гости от 7 държави -  Беларус, България, Гърция, Молдова, Румъния, Сърбия и Хърватска. Албена и Разван заеха трето място в латиноамериканските танци, научи "Център спорт".


Първи станаха танцьорите на Молдова, следвани от състезателите на Хърватска. Миналогодишните шампиони на България останаха чак на шеста позиция. С представянето си интернационалният ни тандем, който досега се състезаваше за Румъния, даде сериозна заявка за първото място в крайното класиране на националната ранглиста във възрастовата група Младежи.  
Състезателите на добричкия тим впечатлиха със своя професионализъм, стил и грация. Двамата обраха завистливите погледи на съперниците си и аплодисментите на публика. Възпитаниците на Константин Тодоров и Андра Линте танцуваха на паркета в Монтана с нови и изящни тоалети, а 15-годишната Албена направи и по-драстична промяна. Чаровното и умно момиче премина в отбора на блондинките, сменяйки цвета на косата си.  
Призьорите получиха купи, медали, подаръци и много предложения за участия в реномирани турнири, които да увеличат актива им в международната класация.

CenterSport.org

Сходни връзки

1 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УДАРНО НАЧАЛО ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН, БЛЕСТЯТ СРЕД ТАНЦОВИЯ ЕЛИТ
Автор: Anonymous да 2011-03-21 @ 21:27 EET

Pozdravlenia! Albena i Razvan sa mnogo gotini. a kade trenirat?

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter