VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

"В" ГРУПА ОСТАВА БЕЗ СКРИТА СИЛА

Футбол

Още един отбор напуска Североизточната "В" футболна група. Това е култовият тим на Скрита сила (Мъдрево). От ръководството на третодивизионния състав изпратиха декларация на Управителния съвет, с която информират, че напускат групата.  


Декларация

Ръководството на Скрита сила известяваме футболната общественост, че сме възмутени от действията на варненската футболна-съдийска колегия при назначаването на съдии за нашите двубои. Вече трети мач оттам назначават варненски бригади да ръководят нашите срещи, като и при трите от тях сме потърпевши от отсъжданията им.
При гостуването ни във Варна на местния Спартак двубоят бе ръководен от варненска бригада. При домакинската ни загуба с 1:2 от Белица, също варненец стана причина да напуснем терена победени, след като арбитърът не отсъди две дузпи в наша полза. Нещо още по-фрапиращо - по доклад на главния арбитър бе наказан нашият футболист Росен Маринов, за нарушение, което не е записано дори от делегата на мача.
Върхът на безобразието срещу нас бе и днешното ръководство на Анелия Синабова, също от Варна.
През есенния полусезон нещата стояха по същия начин, като заради варненски съдии загубихме немалко точки. Заради тези съдийски "грешки" още тогава бяхме готови да прекратим участие, като тогава от централата във Варна бяхме убедени да не го правим, с обещанието да не ни пращат повече арбитри от варненската футболно-съдийска колегия.
При така стеклите се обстоятелства, като ръководство и като хора, които издържаме отбора на Скрита сила със собствени средства, считаме, че по-нататъшното ни участие в Североизточна "В" група е немислимо.
Единствено, което може да ни откаже от това наше решение е обещанието на Зоналния съвет във Варна да не назначават повече варненски бригади в оставащите до края на пърнеството наши двубои.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter