VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АТЛЕТИТЕ НА СКЛА ДОБРУДЖА СПЕЧЕЛИХА 13 ОТЛИЧИЯ В НАЦИОНАЛНИТЕ ДЕТСКИ ИГРИ "АТЛЕТИКАТА ТЪРСИ ТАЛАНТИ"

Лека атлетика

13 медала спечелиха състезателите на СКЛА Добруджа от националните детски атлетически игри „Атлетиката търси таланти”. Проявата се състоя днес на стадион „Младост” във Варна, а добричкия тим се представи с 12 състезатели във възраст 2002-2007 г.

 


При най-малките се състезаваха: Елена Великова и Мария Стоянова - 4-та на скок на дължина от място. Във възраст 2005 г. отлично се представи Вержиния Костадинова - с три златни медала /60 м, скок дължина и щафета 4 х 50 м/. Останалите участнички в сформираната щафета бяха: Ния Николова, Мариела Костадинова и Славина Николова.
При най-големите състезателки също имаше изненади. С три златни медала се окичи Мира Николова /60 м, 200 м, щафета 4 х 50 м/. На останалите три поста на щафетата бяха подредени: Нели Николова, Михаела Иванова и Рая Иванова. Мая Щерева остана на няколко сантиметра от почетната стълбичка с лично постижение и 4-то място в скока на дължина.
При момчетата 2003 г. в скока на дължина Иван Иванов се пребори за място на стълбичката с ново лично постижение и бронзов медал.
Това състезание беше един много добър старт на открития сезон от атлетическата състезателна програма. Надяваме се само децата ни да са здрави и все така упорити, за да задържат и развиват спортната си форма за националните първенства, съобщават треньорите от клуба.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка Руслан Йорданов, CenterSport.org
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter