VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ) ГОСТУВА В КУБРАТ

Футбол

Утре отборът на Септември, който се готви за срещите от пролетния полусезон на Североизточната "В" футболна група, ще проведе втората си контрола.


Тервелчани ще гостуват на друг участник в третия ешелон - отбора на Кубрат. От президента на клуба Генчо Костов научихме, че в отбора няма контузени състезатели и че всички участват пълноценно в заниманията. В първата си контрола от зимната подготовка избраниците на треньора Искрен Пенчев се наложиха убедително над юношите старша възраст на Добруджа със 7:1. Нови в отбора на Тервел са привлечените от Добруджа Филип Флоров, Филип Филчев, Недко Ангелов и Ивайло Василев.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter