VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЪРВА ТРЕНИРОВКА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ТЕРВЕЛ

Футбол

С 16 състезатели предсезонната си подготовка започна отборът на Септември.


От президента на тервелския клуб Генчо Костов научихме, че от състава са освободени петима от състезателите, които миналата година играеха за Септември в Североизточната “В” футболна група. Това са Добромир Бонев, Митко Недялков, Недко Ангелов, Георги Недев и Пламен Колев.
От Генчо Костов научихме още, че групата за новия сезон ще бъде най-много от 18 състезатели. До края на седмицата се очаква да бъдат уговорени контролите за лятната подготовка. Засега е уредена само проверка със състава на Калиакра, като мачът ще е на 20 юли в Каварна. От Зоналния съвет на БФС обявиха, че жребият за новото първенство ще се тегли на 1 август, а срещите от първия кръг ще са на 18 август.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter