VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ И ЦСКА СЕ ВКЛЮЧВАТ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ТЪРГ НА "ЦЕНТЪР СПОРТ"

Футбол

В редакцията на "Център спорт" пристигна футболната фланелка, с която Светослав Петров и ЦСКА се включват във втория благотворителен търг, организиран от собственика на спортния сайт Руслан Йорданов. Фланелката е с №14 и върху нея са автографите на всички настоящи футболисти на славния българския клуб. Тя ще стане собственост на читателя, който предложи най-голяма сума по време на предстоящия аукцион по интернет. 


Припомняме Ви, че отново всички събрани средства ще бъдат дарени. те ще се предоставят за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ "Бодра смяна". Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски. Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол, както и от вратаря на Твенте Николай Михайлов. В редакцията вече пристигна фланелката на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров. Лидерът в "А" група изпрати и топка с автографи на всичките си футболисти.

Припомняме ви, че през февруари чрезподобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт - Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.
Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndt1.com, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга. До момента са събрани 18 267 лева за лечението на Алекс от необходимите 35 000 лева.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter