VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

САМО В "ЦЕНТЪР СПОРТ": ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНКИ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА СА ТРЕНИРАЛИ В КРАНЕВО

Олимпийски шампионки по художествена гимнастика от Русия са провели част от подготовката си в България през миналата година, научи CenterSport.org.


8 топ имена в гимнастиката са тренирали в новия спортен комплекс в Кранево „Аквалайф”. В добруджанското курортно селце са изпипвали своите съчетания Дария Дмитриева – олимпийска вицешампионка по художествена гимнастика от Лондон 2012-та, многократните медалистки от световни и европейски първенства Дария Кондакова, Аля Гараева и Юлия Борсукова, както и Екатерина Сиротина и Ульяна Донскова. Звездният списък се допълва от шампионката с ансамбъла на Русия в Пекин 2008-ма Анна Гавриленко и Каролина Севастьянова, която има олимпийско злато със „Сборная” от Игрите в Лондон и от младежката Олимпиадата през 2010 г.

Новоизграденият спортен комплекс Аквалайф се намира само на 50 м от брега в Кранево. Той включва четирите хотелски комплекса – „Аквалайф”, „Аквалайф Спорт”, „Аквалайф Актив” и „Аквалайф Тауър”, 50–метров басейн, спортна зала с размери 15/36/18 метра, зала за танци с размери 5,40/28/8 метра, зала за единоборства, зала за хореография, конферентна зала, фитнес зала с над 30 професионални уреда, открити баскетболно и футболно игрища, са готови да посрещнат спортисти от почти всеки вид спорт за своите тренировъчни лагери. Общата площ на територията - 40 000 кв.м.

Зад спортния обект стои руски бизнесмен от Санкт Петербург. В комплекса са посрещнали близо 5000 гости, като повечето от тях са професионални спортисти.

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК

Спортната зала в Кранево
izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter