VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАШИ ПРОСТИТУТКИ С ОТЛИЧЕН ПО ПОЛСКИ И „ФРЕНСКИ” ПРЕДИ ЕВРО 2012

Спортна жега

Проститутки от България са преминали курсове по полски език и френска любов в навечерието на европейското първенство по футбол. Момичетата са на възраст от 18 до 45 години и са предимно от Североизточна България – Добрич, Силистра и Шумен, научи „България Днес” от 39-годишен сутеньор от Добрич, който повече вече от 15 години е охрана на работещи момичета по пътищата около Варшава в Полша.


Преподавателки на новите попълнения в българския отбор били родни пеперудки, които от няколко години „хвърчали” по полските пътища. 

„Все по-лесно намираме кандидатки да спечелят пари в чужбина с тялото си. При нас идват млади и красиви момичета, израснали в бедни семейства. С европейското първенство по футбол в Полша и Украйна ударихме бинго, тъй като по време на мачове чакаме голям наплив на мъже, които идват да се забавляват без жените си. В началото на пролетта доведохме няколко момичета, които настанихме в квартири. Всички преминаха през кратък курс по полски, за да се справят по-лесно на улицата. Взеха го с отличен. Мъжете тук са много доволни от френската любов на българките, които напоследък ни носят по-голяма печалба от тази секс услуга”, разказа  българският сутеньор, който у нас едва е изкласил училище, но днес се шири в огромен мезонет и кара джип за шестцифрена сума.

Той посочи, че очаква всяко едно от момичетата да му изкара по близо 5000 евро през този месец. Част от нашите проститутки ще заработват по улиците, а други ще играят своите мачове в салони за масажи. Техни основни конкурентки са момичета от Румъния, Полша и Украйна. 

„За феновете ще бъде празник за футбола, а за нас – празник на платената любов”, доволно потрива ръце сутеньорът.

Руслан Йорданов, вестник "България Днес"

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter