VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПИРОНКОВА Е НА ПОЛУФИНАЛ В ТУРНИРА НА ШАМПИОНКИТЕ, КИРИЛЕНКО СЕ ОТКАЗВА

Тенис

Цветана Пиронкова си осигури предварително класирането за полуфиналите на Qatar Airways Tournament of Champions  в София. Това стана факт, след като рускинята Мария Кириленко се отказа от участие заради заболяване на горните дихателни пътища.


Българката ще продължи напред дори и при загуба срещу Надя Петрова в петък и победа на Цзе Чжън срещу влизащата като първа резерва шведка София Арвидсон. При равни показатели между две тенисистки се взема предвид мачът помежду им. Пиронкова победи азиатката с 2:6, 6:4, 7:6. Арвидсон не може да продължи напред и при успех, защото има само един изигран двубой. 

При победа срещу рускинята Цвети ще заеме първото място в група „Средец”. 

„Много съжалявам, че не мога да продължа да играя моите срещи в Qatar Airways Tournament of Champions. За мен беше голяма чест да получа „уайлд кард” и искам да благодаря на турнирния директор Стефан Цветков, че ми даде шанс да се състезавам тук, в София. За съжаление с това заболяване не мога да завърша турнира, въпреки желанието ми. Но аз наистина прекарах чудесно в България и бих искалa да се върна отново”, заяви Мария Кириленко.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter