VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВИЯТ ФУТБОЛЕН ДОМ НА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" СЪРЦА Е НА АДРЕС PFCDOBRUDJA1919.COM

Футбол

ПФК Добруджа 1919 (Добрич) пусна свой официален сайт, информират от клуба. Феновете на втородивизионния клуб вече имат своето специално място в глобалната мрежа, където могат да получават новини от кухнята на любимия си отбор. В официалната уеб страница на тима е поместена ценна информация за историята на клуба, галерия и видео. В специален раздел са представени състезателите и треньорите за сезон 2013/2014, както и изградената спортна база с архивни снимки.


Запалянковците на отбора, които през годините показаха, че са едни от най-верните и атрактивни не по-малко от агитките на европейските грандове, могат да следят класирането на отбора, както и да коментират новините. Вторият футболен дом в интерент за „жълто-зелените” ултраси е Фейсбук, където клубът има официална страница, подкрепена от близо 500 души.
В същото време стана ясно, че от този сезон добруджанци имат талисман – оса, нарисувана от Живко Станчев, а избраният слоган, с който ще подченяват всеки един отбор е "Жилим наред".
Екипът на CenterSport.org честити сайтът на ПФК Добруджа 1919, като пожелава на отбора да обогатява историята на клуба с колкото се може повече победи, за да може хилядите „жълто-зелени” сърца по света да четат хубави новини в новата им интернет страница.

Посети страницата на ПФК Добруджа 1919 ТУК!

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук ТУК!


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter