VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

PEPSI ПОДКРЕПЯ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР ЗА ЛЮБИТЕЛИ АЛБЕНА КЪП 2012

Футбол

Награден фонд от 15 000 лв. очаква участниците в състезанието
Pepsi подкрепя големия футболен турнир за любители „Албена къп” 2012. Световноизвестната безалкохолна напитка ще бъде част от предстоящата надпревара, която ще се проведе от 7 до 10 юни в едноименния курортен комплекс на нашето Черноморие.


Сътрудничеството се осъществява чрез договор с официалния бутилировач на Pepsi за България – Куадрант Бевъриджис.
Идеята на състезанието е да даде възможност на феновете на най-популярната игра да комбинират приятна морска почивка с участие в истинско футболно предизвикателство. Наградният фонд, който очаква осемте най-добри отбора в турнира е 15 000 лв. Шампионите ще получат 4000 лв., а заелите второто място – 3000 лв. Другите два отбора, достигнали до полуфиналите, ще бъдат наградени с по 2000 лв. Тимовете, заели от 5-о до 8-о място ще получат по 1000 лв. За участие в турнира могат да се запишат всички желаещи. Регистрацията става на официалния интернет сайт на състезанието – www.albenacup.com.  Крайният срок за подаване на заявка за включване е 30 май 2012 г.
За Куадрант Бевъриджис АД
През 2007 година Quadrant European Beverages (QEB) придобива Агрима, бутилировача на PepsiCo за България, чрез дъщерната си компания Quadrant Bulgaria Beverages (QBB). В момента компанията е официален бутилировач на продуктите на PepsiCo за България (Pepsi, Mirinda, 7UP), на PLI (Lipton Ice Tea), на Gat Foods (сокове и нектари Prisun) и производител на трапезната вода Bellissima.
Куадрант Бевъриджис АД е един от лидерите в сектора на негазираните безалкохолни напитки. 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter