VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРАНСФЕРНА БОМБА В ДОБРУДЖА! ВРАТАРЯТ НИКОЛАЙ БАНКОВ ТРЕНИРА С ОТБОРА

Футбол

Лидерът в Североизточната „В” футболна група Добруджа е пред трансферен удар в навечерието на пролетния дял на шампионата. Пред подписване с отбора е вратарят на елитния Миньор (Перник) Николай Банков, който е юноша на добричкия клуб. Читателите на CenterSport.org научават първи, че вчера и днес футболистът е тренирал с отбора.


Той е наблюдавал играта на „жълто-зелените” по време на последната им контрола. В момента за перспективния Банков се облизват множество елитни клубове, които се опитват да се възползват от тежката ситуация в Миньор. След като ЦСКА взе 24-годишния защитник Венци Василев, а Левски уреди 23-годишното крило Милен Василев, следващата апетитна хапка за отборите в майсторската група е 22-годишният вратар Николай Банков. Роденият на 19 ноември 1990 г. страж е сред талантите на този пост у нас, бивш младежки национал.
Николай Банков е започал кариерата си в родния си град Добрич, играейки в ДЮШ на местния отбор Добруджа (Добрич). От 2008 г. той е част от младежкият национален отбор по футбол на България (до 19 години), а същата година подписва договор с варненският Спартак. Играе за варненци до 2010 година, когато договорът му изтича и преминава в редиците на Миньор (Пк). В момента е пред разтрогване на договора с настоящия си клуб. Футболистът не бе открит за коментар, а от отбора на Добруджа коментират, че вратар от „А” група ще подсили отбора, но пазят името му в тайна докато не бъде подписан контракта.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter