VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БИВШ ИГРАЧ НА ДОБРУДЖА ПОДСИЛВА ДУНАВ

Футбол

Отборът на Дунав (Русе), който е единственият конкурент на Добруджа за първото място в Североизточната “В” футболна група, вече си осигури услугите на двама нови играчи за мачовете от пролетния полусезон. Единият от тях е левият бек Николай Илиев Пурата, който миналата година играеше с екипа на Добруджа в Източната “Б” група, а за последно беше в Суворово.


Той е играл още за Ботев (Пловдив), Любимец и Черно море (Варна). Другият състезател е добре познато име в Русе халфът Диян Димов Виейра, играл през есента в състава на Аристон (Русе).
Старши треньорът на Дунав - добричлията Диян Божилов, сподели пред медиите, че е много доволен от привличането на двамата футболисти. От щаба на русенския клуб информират, че се водят преговори и с други състезатели, които са с опит в А“ и Б“ група. Съществува вероятност русенски футболисти, които са част от професионалния футбол, да се завърнат в родния град.
Интересните неща около Дунав не са свързани само с попълненията в състава. За отбора бил осигурен автобус, който не е втора ръка“, а е чисто нов. Освен това за първи път от доста години футболистите ще ходят на подготвителен лагер, който ще е Поморие.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter