VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

„ГОНЗО, ВАРНА ТЕ ОБИЧА“ НА ТРЕНИРОВКАТА НА ЛЕВСКИ В КАВАРНА

Футбол

Отборът на Левски проведе стандартна тренировка на терена на стадион „Калиакра“ в Каварна преди утрешния мач от 19-ия кръг на родната „А“ група с местния тим. Заниманието започна с леки кросове, премина през физически натоварвания, упражнения с топка, за да завърши с двустранна игра.


В тренировката се включиха всички футболисти, които тренираха наравно и към момента от групата на Ясен Петров няма никой, който да е под въпрос.

Сред трениращите бе и спортният директор на „сините“ Георги Иванов – Гонзо, който след като се поизпоти на зеления терен, раздаде няколко автографа, снима се с няколко фена и каза няколко думи пред чакащите го журналисти.

Въпреки големия студ и гъстата мъгла, на заниманието на Левски присъстваха около 20 фена, които опънаха транспарант „Гонзо, Варна те обича“, от което стана ясно, че са дошли в Каварна от морската ни столица, за да наблюдават любимия си тим.

Все още обаче не е ясно дали те ще имат такава възможност и до последно няма да се знае дали изобщо ще има мач, предвид заканите на благодетеля на Калиакра Цонко Цонев. Може би точно поради този факт тренировката не се радваше на огромен интерес, за разлика от тази на ЦСКА преди седмица.

Livesport.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter