VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЦО ЙОВОВ: ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е ОБЪРКАНО, ДАНО ПОБЕДИ ФУТБОЛЪТ

Футбол

Капитанът на Левски Христо Йовов изрази мнение, че мач с Калиакра в Каварна все пак ще има, въпреки че кметът на морския град Цонко Цонев заплаши, че домакините няма да излязат срещу „сините”.


„Ще видим, но лично аз не вярвам, че няма да има мач. В крайна сметка е важно да има мачове, да побеждава футболът. Мисля, че всичко това не влияе на момчетата, нито пък на мен. Ние сме концентрирани и подготвени. Защо се получават такива неща ли? Защото всичко тук е объркано. Всеки има вина, но за мен е странно цялото това нещо. Всеки така може да си поставя някакви условия. Това е България”, коментира една от звездите на Левски Христо Йовов.

„Всички се надяваме и работим нещата да се променят. Дано заедно да успеем, но вероятно ни трябва време. Явно всички държави са минали по този път, но при нас нещата, както винаги се случват по-късно. Отново казвам, надявам се футболът да победи”, продължи Бижутера.

„Ние трябва отново да намерим себе си. Видя се и в последните два мача, че ни влияе още загубата от ЦСКА. Беше ми малко странно на крилото срещу Черноморец, но ще свикна. Играл съм на тази позиция, знам какво се изисква. Трябва да се приспособя бързо. Със сигурност имам пропуски, но се надявам с времето да ги изчистя”, завърши Христо Йовов.

Гонг

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter