VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРИСТИЯН ДИМИТРОВ СЕ ЗАВРЪЩА В ДОБРУДЖА

Футбол

Отборът на Добруджа ще се подсили поне с трима футболисти с опит в професионалния футбол. Единият от тях е юношата на Черно море Кристиян Димитров-Кико. Той е роден в Добрич и първите си стъпки във футбола прави в детско-юношеската школа на Добруджа.


Ето какво каза самият футболист пред Varnautre.bgПреди Нова година изпълнителният директор на добричлии Светльо Петров се е свързал с Кико и му е предложил да играе за Добруджа през пролетта. Така младият футболист ще започне подготовка с добричлии на 16 януари.

„Приех предложението на Светльо Петров и до края на първенството ще играя за отбора, в който започнах с футбола. В момента сме на първо място в Североизточната "В" група и ще направим всичко възможно да останем там и в края на сезона. Целта на Добруджа е "Б" група", категоричен бе Кристиян Димитров.

След като разтрогна договора си с моряците през миналата година, Кико премина в тима на Светкавица, но по средата на първия сезон бе освободен. До края на 2012 г. халфът поддържаше форма с тима на Калиакра.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter