VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРОВАЛИ КОНТРОЛАТА ДОБРУДЖА-КАЛИАКРА

Футбол

Пропадна футболната контрола между отборите на Добруджа и Калиакра заради лошите метеорологични условия в областта. Първоначално срещата трябваше да се проведе утре в Добрич, но както Ви съобщихме вчера бе изместена за днес в Каварна. Обилният сняг промени ситуацията бързо и не позволи срещата да се проведе.


В същото време стана известен окончателният списък с участващи отбори на традиционния турнир  „Албенa къп", който ще се проведе от 2 до 11 февруари. В първа група са съставите на Монтана, Спортист (Своге), Берое (Стара Загора) и Ботев (Враца), а в другата - Калиакра (Каварна), Светкавица (Търговище), Спартак (Варна) и Калатис (Мангалия). Според регламента победителите в групите се класират за финалния двубой, а вторите състави ще играят за трето-четвърто място в крайното подреждане. Topsport.bg е традиционен медиен партньор на турнира и осигурява купите за победителите и индивидуални награди за най-добър вратар, защитник, голмайстор и MVP. Всички двубои от състезанието ще бъдат предавани онлайн на сайта Topsport.bg.

В първия кръг една от най-интересните срещи ще е между отборите на Калиакра и Светкавица. Двата тима, които се борят за оцеляване в "А" група, ще се изправят един срещу друг на 3 февруари от 13.00 часа. Другите срещи от първия кръг са: Спартак (Варна) - Калатис (Мангалия), Монтана - Ботев (Враца) и Спортист (Своге) - Берое.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter