VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ДРУМЕВ ВОДИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ НА ДОБРИЧ В ТУРЦИЯ

Колоездене

Тимът на Добрич 1905 ще отпътува тази вечер за турския град Балъкефир, където ще участва в триетапно шосейно състезание. Информацията за "Център спорт" съобщи треньорът Георги Друмев.


Първият ден на международната проява е този четвъртък. Тя ще бъде открита с 20 км индивидуално по часовник. Вторият ден участниците ще имат 120 км Общ старт, а в третия ден - 60 км критериум.
В групата за състезанието попадат Йордан Стилянов, Николай Янков, Стоян Гочев и Радостин Димов. Отборът е подсилен с двама колоездачи от Троян - Петър Димитров и Момчил Робов.
"Състезанието е тежко и с голям награден фонд. Победителят в етапа получава 500 долара, а наградите в генералното класиране започват от 1000 долара. Подобни награди няма в България", заяви Друмев. Той добави, че на 7 септември 26 колоездачи от клуба, водени от президента на отбора Димо Димитров и пом.треньорът Живко Димчев, ще се включат в колопоход „По пътя нa Първа конна дивизия под командването на ген. Иван Колев". Всеки, който желае, може да се включи в проявата, която няма състезателен характер. Велосипедистите ще потеглят в 10.50 часа от паркинга пред концертна зала "Добрич". В 11 часа ще има общоградско поклонение, а в 12 часа ще стартират колоездачите, сочи програмата с прояви на кметството, посветени на 95-годишнината от Добричката епопея. В 16 часа участниците ще бъдат отличени на сцената на плодащ "Свобода". Общата дължина на маршрута е 110 км. Маршрутът е Добрич - Карапелит - Медово - Бенковски - Кочмар - Карапелит - Добрич, съобщи още Друмев.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter