VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТЛИЧЕН СТАРТ НА СЕЗОНА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ

Колоездене

Колоездачите на "Добрич 1905" се представиха отлично в първото си състезание за годината. На проведения в събота колокритериум  в град Шипка Николай Росенов финишира четвърти при юношите младша възраст. После той демонстрира чудесната си форма и в изкачването на Бузлуджа, в което зае второ място, а това му отреди второ място и в комплексното класиране.


Победител стана Валери Иванов от Бургас, а на трето място се нареди Владимир Русинов от Троян. В състезанието взеха участие националните юношески отбори на Сърбия, както и отборът на "Железничар" (Ниш).
На следващия ден възпитаниците на Георги Друмев взеха участие в още два критериума. Първият бе в Павел баня и бе в памет на Георги Коев. След отлично каране Никалай Росенов спечели първото място. Добричлията финишира после трети в колокритериума за Купата на кмета на Павел баня. В надпреварата на юношите страша възраст Радостин Димов зае второ място в състезанието, организирано от родителите на Георги Коев и Българския колоездачен съюз.
Ето какво сподели Георги Друмев след състезанията в събота и неделя: "Много съм доволен от това, което показаха момчетата още в първия старт за годината. Държаха се като истински професионалисти. Въпреки тежките условия, при които тренирахме през зимата, покахме, че не сме изостанали в шосейната си подготовка от останалите отбори."

Сходни връзки

2 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОТЛИЧЕН СТАРТ НА СЕЗОНА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 11:50 EEST

За съжаление отбора на Добтич няма да участва на състезанието в Пазарджик на 16.04.2011 .Интересно как състезателите на всички други клубове намират пари за участие на всяко едно състезание а ръководителите на клуб Добрич все се оправдават , че няма пари и че сме в криза.Нашите момчета са по добри , но нямат шанса да трупат опит и точки ,заради безхаберието на ръководството на клуба .Не може да се изисква да носят медали като не участват в състезания .Изисква се рутина и опит и след това се очалкват резултати.Интересно как тренъорите на другите спортове като лека атлетика ,  бокс , борба , ханбал  , футбол , вдигане на тежести или тенис намират пари за своите състезатели и участват във всяко едно състезание а колоездачите ни с видими резултати участват само на 4 или 5 състезания за година .Някой не си е свършил работата или е чисто безхаберие?

ОТЛИЧЕН СТАРТ НА СЕЗОНА ЗА ДОБРИЧКИТЕ КОЛОЕЗДАЧИ
Автор: Anonymous да 2011-04-18 @ 12:09 EEST

  Интересно , най добрия колоездач Красимир Коев , който спечели Обиколката на България 2010 г е от Добрич  не се ли интересува от клуба и не дава ли съвети на сегашното ръководство ?Защо и малкото останали деца в клуба не участват във всяко едно състезание ?Не е идеята само трасето на "Обиколката на България "да минава през града и да се говори за спорта трябва и да се работи с децата .За  децата явно не е важно че другите клубове са със маркови екипи или най -добрата  екипировка или  че другите отбори са с по - добри спортни колела ,те пак дават всичко от себе си и печелят медали , но имат нужда и от участия във всички състезания.Кой е готов да се заеме с клуба и да носи отговорност ?Дали има все още ентусиасти в Добрич които да милеят за колоезденето ?

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter