VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТЕФАН ХРИСТОВ ОТ БРИСАСПОР СПЕЧЕЛИ ГРАН ПРИ „ДОБРИЧ”

Младен Матеев: В стартовете в Добрич участваха железни мъже, Детелина Николова: Финалът в Обиколката на България ще бъде за първи път в Добрич, победителят към организаторите: Бяхте перфектни!


27-годишният българин Стефан Христов, състезаващ се за турския колоездачен клуб Брисаспор, триумфира в Гран При „Добрич”. Той спечели днешния масов старт с дължина 195 километра, като спря хронометрите на 4:38.50 часа. Само на 8 секунди от него завърши Владимир Коев от отбора на Гваделупа, а трети на 1.23 минути се класира унгареца Кристиан Ловаши от румънския тим Туснад.  Място в ТОП 6 намериха още: Хараламбос Кастрантас (Гърция), Небойша Йованович (Сърбия) и  Апостолос Буглас (Гърция). Победителят получи красива купа от кмета на Добрич Детелина Николова и 1500 евро. Вицешампионът прибра 750 евро.
„Изключително много съм доволен от днешния ми успех. Поздравявам домакините за перфектната организация. Община Добрич съвместно с Изида и Българския колоездачен съюз дадоха пример как трябва да се развива колоезденето в страната”, заяви след финала Стефан Христов.  
Общо 80 състезатели от 16 клуба взеха участие в последния старт от международната надпревара, която е от категория 1,2 и носи точки за световната ранглиста на ЮСИ.
По време на церемонията Детелина Николова поздрави всички участници и заяви, че за първи път в 62-годишната история колоездачната Обиколка на България участниците ще финишират в Добрич на 15 септември. Шефът на фирма Изида Младен Матеев, който е и председател на спортната комисия към Общинския съвет в Добрич също поздрави колоездачите. Той е категоричен, че в Гран При „Добрич” са взели участие железни мъже, които са проявили голяма воля и майсторството. В последния ден многобройната публика отново проследи изявите на майсторите в мъжкия спорт, а по време на церемонията зрителите по традиция получиха подаръци от домакините.

 


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter