VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАЗАРЪТ ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ВЕЛОСИПЕДИ ВЕЧЕ Е И В ИНТЕРНЕТ

Колоездене

Базарът за употребявани велосипеди, който се проведе за първи път в Добрич на 7 април, вече работи и в интернет, съобщават организаторите му. Инициативата има своя страница във Фейсбук, където са представени велосипедите и аксесоарите, които са останали непродадени.


Артикулите, предложени и оценени от техните собственици, могат да се видят на снимка в специално създадена за целта галерия на страницата на базара във Фейсбук. Към снимката са посочени и координати за връзка с продавача. Страницата ще работи занапред, уверяват организаторите, като на нея ще се качват всички непродадени на базара стоки. Създаден е и и-мейл за връзка: velobazar@gmail.com.

Организаторите съобщават, че поради големия интерес ще се проведе втори пролетен велобазар в Добрич – на 22 април (неделя) от 11.30 ч., на същото място (градски парк Св. Георги, под СК "Русалка" до втората част на езерото (бившата рампа). 

В базара могат да се включат всички, които предлагат и/или търсят велосипеди и принадлежности за тях. Цените се определят от продавачите. Желателно е предлагащите стока да бъдат на мястото половин час по-рано, за регистрация. Право да продават имат всички пълнолетни участници. Препоръчително е непълнолетните да имат придружител. Всеки може да предложи за продажба максимум 4 велосипеда. 

Първият базар за употребявани велосипеди и аксесоари за тях се състоя на 7 април (събота) от 11.00 до 12.30 ч. в градския парк. На него се явиха 17 продавачи, които предложиха 23 велосипеда, основно детски, съобщават организаторите. Предложен бе само един аксесоар. Продадоха се 1/3 от всички стоки – 8 велосипеда, обявени от шестима продавачи. Всички посетители останаха много доволни от инициативата и пожелаха тя да стане традиция, допълват организаторите. 

Най-евтиното колело бе с цена 15 лева, но остана непродадено. Най-интересното и най-скъпото сред изложените бе уникален японски бегач, ръчна изработка, който се продаде за 300 лева. Някои "търговци" направиха отстъпки в цените си. 

Връзката във Фейсбук към Велобазар Добрич е: http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80/353693671333676

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter