VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ДОБРИЧ ЗАТВАРЯТ УЛИЦИ ЗАРАДИ ФИНАЛА НА КОЛОЕЗДАЧНАТА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

Колоездене

На 15 септември Добрич ще бъде домакин на финалния етап на 62–та Международна колоездачна обиколка на България. Община Добрич информира гражданите, че ще бъдат затворени определени улици за движение.


Колоездачната колона се очаква да пристигне за финала в Добрич около 16.45 часа. Колоездачите ще влязат в града от Балчик по бул. „Добруджа” до площад „Тракийски”. След това ще направят две обиколки по следния маршрут: площад „Тракийски” – ДКЦ II – площад „Тракийски” – бул. „Добруджа” до кръстовището с улица „Калиакра”, обратно по бул. „Добруджа” до кръстовището с ул. „Ген. Попов” –ул. „Ген. Попов” – ул. „Христо Ботев” - бул. „Добруджа” до площад „Тракийски”. Финалът е пред сградата на бившето СМК. По този маршрут от 16.00 до 18.30 часа ще бъде спряно движението на тролеите. Графикът на останалия градски транспорт ще бъде съобразен с преминаването на колоездачите. Очаква се Кметът на Добрич Детелина Николова да награди финалистите около 17. 00 часа. 

Община Добрич се обръща с молба към всички граждани да проявят разбиране и да съобразят своето придвижване в тези часове с посочените ограничения.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter