VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАЦИОНАЛИ НА САМУРАЙ – ВИЦЕШАМПИОНИ ПО КАРАТЕ НА БАЛКАНИТЕ

Бойни спортове

Трима национали от карате клуб Самурай (Добрич) изведоха България до сребърните медали на „ката” в отборното класиране на Балканското първенство, съобщи за CenterSport.org треньорът им сенсей Димитър Христов. Шампионатът на полуострова се проведе в Сърбия, а вицешампиони станаха Георги Брайков, Пеньо Пенев и Велизар Колешански.


В надпреварата, която бе от деца до младежи до 21-годишна възраст участваха 1600 участници от 14 държави. За първа година в Балканиадата се включиха и състезатели от страни като Унгария и Австрия, чийто територии не лежат на полуострова.

В индивидуалните състезания Пеньо Пенев зае пето място на "ката", а Георги Брайков също е пети, но в категория до 63 кг на „кумите”. Брайков е имал възможност да участва в репешажите за бронзов медал, но ги е пропуснал заради медицинска помощ на ръката.

На 6 и 7 април в Троян предстои държавното първенство по карате за мъже и жени, в което Самурай ще участва със 7-8 състезатели. Проявата ще бъде генерална репетиция за национала Георги Михайлов, който ще участва за световното в Будапеща през май.  

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК!

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter