VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА С НОВ ТРЕНЬОР

Футбол

Старши-треньорът на втородивизионния Калиакра (Каварна) Радостин Трифонов подаде оставка. Решението на наставника идва след домакинската загуба на отбора му с 1:4 от Любимец в последния кръг на първенството на "Б" групата.


В неделя, след злополучния мач, Трифонов заяви пред БТА, че не желае да носи единствено той отговорността за състоянието на отбора, по думите му тя трябва да се споделя и от ръководството му. Днес той повтори думите си, като добави, че при това положение не може повече да остане на поста.

Тази сутрин тимът от Каварна бе изведен за тренировка от нов наставник. Това е Левент Аврамов, който е назначен на длъжност главен мениджър.

"Идването ми в Каварна е с цел спасяването на отбора от изпадане", каза Аврамов, който притежава в Смолян частна футболна школа "Родопея" с 60 деца. Договорът му е до края на сезона, по думите му всякакви други цели са нереални, защото трябва да се гледа трезво на нещата в Калиакра и мястото, което заема във временното класиране.

Главният мениджър добави, че с някои от момчетата е играл във варненския Черно море, повечето от половината от останалите също познавал, защото ги следил като играчи на други отбори. "Ще работя с досегашните двама помощник-треньори на Радостин Трифонов и се надявам заедно да направим всичко, което е по силите ни отборът да остане в професионалния футбол. Ако всичко мине нормално, ще започна преговори за удължаване на престоя", добави Левент Аврамов. Sportal.bg

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter