VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ТРЕНИРА, НО НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ ИГРАЕ МАЧ С ЛЕВСКИ

Футбол

Отборът на Калиакра проведе едночасово занимание на градския стадион в Каварна. Старши треньорът Тони Здравков има кадрови проблеми, а и четиримата преотстъпени от Левски нямат право да играят в евентуалния мач в събота.


Кметът на Каварна Цонко Цонев е поставил в неведение и своите, които не знаят какво да правят. Лично Тони Здравков подготвя играчите като за официален мач, но личи, че футболистите са объркани с оглед на всичко, което се случва в последните няколко дни, откакто кмета реши, че неговият отбор няма да излезе срещу Левски. Футболистите също не пожелаха да коментират ситуацията около отбора им.

Феновете, докато гледаха заниманието, обсъждаха вариантите за изход от ситуацията и възможността отборът на Калиакра да закъса в първенството. Някои си припомниха, че и миналата година по време на подготовката на Левски в Каварна пропадна контролата между двата отбора, заради падналия сняг.

Лъчезар Балтанов и Майкъл Тевия, освен че нямат право да играят, имат и здравословни проблеми. Другите двама, които нямат право да играят са Цецо Димитров и Даниел Шмедин, като последният днес тренира за първи път от дълго време. Каталиев също е с контузия.

Текст и снимки Гонг

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter