VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ПРИЕМА ДУНАВ (РУСЕ)

Футбол

Футболистите на Калиакра ще проведат утре четвъртата си контрола от зимната подготовка. Те ще премерят сили със състава на Дунав (Русе), треньор на който е добричлията Диян Божилов. Мачът е от 14.00 часа в Каварна.


Очаква се повторен дебют с екипа на каварненския тим да направи нападателят Георги Станчев-Гонзо. 27-годишният състезател, който идва от Спартак (Варна), подписа договор с Калиакра за година и половина. Гонзо е възпитаник на школата на "соколите", но най-силните си години в професионалния футбол направи с отбора на Калиакра, в който игра шест сезона - от 2005 до 2011 година. Другите нови футболисти, които по време на предсезонната подготовка преминаха в родното Каляри, са защитникът Латин Венков, който също идва от варненския Спартак, и 18-годишният възпитаник на детско-юношеската школа на Добруджа Ерсим Илмаз.
Тази седмица избраниците на старши треньора Радостин Трифонов ще имат още една контрола - на 8 февруари (петък) по същото време Калиакра ще посрещне на игрището с изкуствена трева състава на Шумен-2010. На 13 февруари каварненци ще гостуват на първодивизионния Черноморец (Бургас), като контролата срещу играчите на Димитър Димитров ще е от 15.00 часа в Поморие.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter