VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ПОДПИСА С ЧЕТИРИМА НОВИ ИГРАЧИ, ОГЛЕДЪТ НА ДЖОРДЖ УЕА ПРОДЪЛЖАВА

Футбол

Калиакра ще подпише договори с четирима от играчите, които бяха на проби в отбора, съобщи за БТА старши треньорът Радостин Трифонов.


Това са защитниците Ангел Маджиров и Дарин Андонов, вратарят Мирослав Григоров и офанзивния халф Ивелин Костов. Григоров и Андонов са обличали вече екипа на Калиакра и не са дебютанти за отбора, към основния му състав наставникът привлича и юношите на клуба Йордан Йорданов, Николай Димитров и Николай Златанов. Огледът на либерийският нападател Джордж Уеа продължава, синът на "черната перла" от Африка и носител на "Златната топка" със същото име ще бъде на изпитание в още два мача. Днес от 14.00 часа срещу Добруджа в Каварна и ако времето позволи, в събота от 13.00 часа, пак на тренировъчното игрище на стадион "Калиакра", срещу Спартак (Варна).

От Каварна си тръгват Иван Площаков и Денис Николов, които не се вписват в схемата на Радостин Трифонов. По-рано през седмицата от щаба на Калиакра обявиха, че включват в трансферния лист на клуба Иван Цачев, Милен Бонев, Александър Събев и Георги Кичуков.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter