VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ФИЛИПОВ ПРЕТЪРПЯ ВТОРА ОПЕРАЦИЯ

Футбол

Нападателят на Калиакра Георги Филипов претърпя втора операция след тази на коляното преди два месеца, информираха от щаба на каварненския клуб.


Операцията е била на връзките, което означава, че той не само ще пропусне предсезонната подготовка със своя отбор, но и най-вероятно ще трябва да отпише целия пролетен полусезон. Именно поради тази причина в Калиакра правят всичко възможно, за да привлекат опитен нападател за срещите от втория дял на първенството в "А" група. Очаква се днес към отбора да се присъедини Борислав Хазуров. Причината за закъснението му за началото на зимната подготовка на тима е, че оправя документите си около разтрогването на договора с кипърския отбор, в който играеше досега. С привличането на Хазуров селекцията в клуба ще се счита за приключила, въпреки че има вариант да се вземе още някой класен футболист. До този момент новите играчи в Калиакра са трима: защитниците Дарин Андонов и Ангел Маджаров и вратарят Мирослав Григоров. След края на есенния полусезон клубът пък се раздели с шестима футболисти - халфовете Ивайло Раденцов, Юлиян Петков и Якуб Хронец, защитника Антон Петров, вратаря Христо Бахтарлиев и нападателя Ивайло Зафиров.
В неделя избраниците на старши треньора Радостин Трифонов имаха почивен ден, след като в последните няколко дни правеха двуразови занимания. Първата контрола на каварненци е запланувана за 21 януари със състава на Мангалия от втора румънска дивизия.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter