VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗИДА ПОДАРИ НЕЗАБРАВИМА НОЩ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦАР ФУТБОЛ


С интересен футбол, безплатни мезета и бира бе закрито четвъртото издание на футболния турнир в Добрич за купата на „Изида”. Шампион в турнира, започнал с 16 клуба през есента на м.г., стана отборът на Ла Фурия, следван от Изида и Спортист. Голмайстор с 60 попадения стана бившият футболист на Добруджа Веселин Живков, а наградата за най-добър вратар получи Искрен Иванов. Ла Фурия грабна и приза за най-добро нападение, след като играчите на отбора опънаха мрежата на съперниковата врата 226 пъти. Всички отбори получиха предметни награди, а за най-добрите имаше  премии, шампанско и красива купа.    

Наградите бяха връчени лично от председателя на Областния съвет на БФС Иван Манолов и бизнесмена Младен Матеев, който е и председател на спортната комисия към Общинския съвет в Добрич. В очите на част от призьорите имаше сълзи на радост, дошли след шампионската титла и извоювана в една истинска мъжка битка.

За участниците и зрителите беше организирана пищна церемония, на каквата професионалните ни отбори като Левски, ЦСКА и Литекс биха завидели. Фиестата започна с пържоли, кебапчета, кюфтета и бира, които бяха напълно безплатни. В края на приказната вечер домакините подариха на стотиците фенове на футбола истински букет от фойерверки, сравним с тези след финала на Шампионската лига или при откриването на Олимпийски игри.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter