VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ В "ИЗИДА" - "АЗ ОБИЧАМ ВОЛЕЙБОЛA!” ОТ 1 ЮНИ

Волейбол

От днес започва записването във волейболната школа на "Изида" за предстоящата лятна ваканция. Всички момичета и момчета на възраст от 8 г. до 15 г., желаещи да се включат в тренировките по волейбол през летните месеци, ще ползват специален ценови пакет: за петдневна тренировъчна програма на седмица или общо 20 (двадесет) тренировки на месец цената на картата е 30 (тридесет) лева.


Новите условия и цени влизат в сила от 1 юни 2011г. и важaт за всички трениращи към момента в школата по волейбол, съобщиха за Център спорт от компанията.

Също така са предвидени организирани групови посещения на някои от срещите от тазгодишното издание на Световната лига по волейбол на нашите национали.В допълнение,но не и на последно място е и гостуването на Драган Нешич-съпруг на именитата ни съгражданка Нели Маринова-Нешич,който до миналата година беше селекционер на женския национален отбор.Той също ще се включи в тренировъчния процес с големият си опит и професионализъм.Целта ни е да съберем повече деца ,да се открият нови таланти,да утвърдим и продължим традицийте в развитието на волейбола в град Добрич,които както знаем винаги са били на високо ниво.

За повече информация и записвания: зала УСШ, градски парк, Добрич
Треньор: Петър Пенев: 0895727262; 0886203737

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter