VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СКОК ЗА РАКЕТИТЕ ОТ ДОБРИЧ СЛЕД ЗИМНИТЕ КУПИ НА ИЗИДА

Тенис

Сериозен скок в ранглистите на България по тенис при юношите и девойките до 18 години регистрират ракетите от Добрич след зимните турнири на Изида. Калина Божилова се придвижи с 4 позиции. Благодарение на полуфинала си в турнира тя вече е 17-а с 60 точки.


Победителката от Добрич Елица Моллова (Ямбол 2005) вече е трета, след като месец по-рано заемаше девето място. Борислава Ботушарова от Пазарджик е начело, следвана от съотборничката си Вивиан Златанова. Димана Митева от Изида е втора ракета на клуба в тази възрастова група, след като от №50 в таблицата вече е 25-а. Анастасия Петросян и Христина Дянкова си делят 28-ото място, а Мила Колева е 32-ра. Магдалена Радкова и Яница митева са 36-ти.
При юношите Павел Господинов се изкачи с 10 позиции и вече е 27-ми. Георги Балабанов и Атанас Стоянов също правят сериозна крачка в изкачването на таблицата. Те вече са 33-ти, след като миналият месец бяха 58-ми. Стефан Миланов от 67-ма позиция също се е предвижил до №33. Димитър Димитров и Светлин Вълчев от ТК Добрич си поделят 50-ата позиция в България.   

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter