VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЪЛГАРИ ЩЕ ИМА НА ФИНАЛИТЕ ПРИ ДВОЙКИТЕ В "ИЗИДА КЪП"

Тенис

Българи ще играят на финалите при двойките в международните турнири по тенис "Изида къп" за състезатели до 12 години, които са от календара на Тенис Европа в България. 6 български тандема се класираха за четвъртфиналите при момчетата, като в другите две двойки наши ракети си партнират със състезатели от Германия и Беларус.


В горната част на схемата Михаил Барадинофф и Златан Палазов ще излязат в сряда срещу Симон-Антъни Иванов/Алекс Витков. Другият мач е между Златомир Иванов/Борис Попов и Станислав Митров/Павел Павлов. Място във втория кръг намериха и Калин Костадинов (Бълг.)/Лассе Тийлбуергер (Герм.), които ще срещнат Георги Адамович (Беларус) и Стефан Теркеджиев. Последният мач е Калоян Димитров/Десислав Георгиев - Денислав Калчев/Галин Русев.

При момичетата единствено две двойки от Русия не позволяват хегемонията на българките да бъде тотална. В интересен мач Росина Куртева и Стефани Величкова елиминираха на осминафиналите Сабина Дадачиу от Румъния и Тугче Вейш от Турция с 6-4 3-6 10-6. Победителките ще срещнат Михаела Кафтанова и Алина Каражова. В същата половина на схемата Габриела Каратанчева и Ралица Кръстева ще играят с Мария Галий и София Голубовская от Русия. В горната част на схемата е сестрата на София - Полина, която заедно с Валерия Юшченко трудно отстраниха на осминафиналите Стефани Арсова и Ивон Михалева с 6-4 6-2. Във втория кръг ще излязат на корта срещу Гергана Топалова/Зиновия Ванева. В друг четвъртфинал един срещу друг излизат Ивелина Атанасова/Дебора Неделчева - Кристина Капитанова/Вилияна Вичева. Главният съдия на турнира Ивайло Цветков е насрочил срещите от двата турнира да започнат на 4 май, не преди 14.30 часа, като преди това ще има мачове от сингъла при момичетата и момчетата.

В същото време се разбра, че в утешителния турнир при момичетата, които са отпаднали в първия кръг, Росина Куртева ще спори на полуфиналите срещу победителката от мача Ивелина Атанасова - Тугче Вейш. Вероника Георгиева излиза за място на финала срещу победителката от двубоя София Голубовска - Кристина Капитанова.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter