VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЛОВАЧКА И ИТАЛИАНКА СПРЯХА НАШИ ТЕНИСИСТКИ, БРИТАНКА Е НА ПЪТЯ НА ТРЕТАТА НИ РАКЕТА

Тенис

На кортовете на тенис клуб Левски се провежда международния турнир Елиа къп за момичета и момчета до 14 години, който е от календара на ТенисЕвропа.


Жребият изпрати две от състезателките на Изида да срещнат тенисистки със сериозен опит. В първия кръг на квалификациите Даниъл Иванова отстъпи на словачката Ана Сабикова с 2-0 сета, а Лия Пенчева загуби от италианката Джиневра Готарди със 7-5 6-2. Победителките записаха по още един успех, след което намериха място в основната схема на силния турнир.
В понеделник на корт №1 на столичния клуб излиза и третата състезателката на Изида Михаела Йорданова. Жребият за първия кръг на основната схема я изпрати да играе срещу Нора Кедири от Великобритания, която миналата година е имала две срещи срещу българки на европейската сцена, но ги е загубила. Въпреки това тенисистката от Острова записва много успешни игри напоследък. При евентуален успех състезателката от Добрич ще играе във втория кръг срещу топ ракетата на Румъния Оана Бианка Маринуеску. В турнира при двойките Йорданова ще играе с Виктория Лазарова от София, а двете ще научат своите съпернички за турнира в понеделник след 12 часа.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter