VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МАРИНА ХРИСТОВА И КАРИНА ГЕОРГИЕВА СЕ КЛАСИРАХА ЗА МАСТЪРСА ПО ТЕНИС

Тенис

Две тенисистки от Добрич се класираха за Мастърса на България при децата до 10-годишна възраст. Това са Марина Христова и Карина Георгиева, които спечелиха квотите на регионалното първенство във Варна.


Само финалистките имаха право на визи за заключителния шампионат на най-добрите през септември в София, а в морската ни столица Христова и Георгиева не дадоха шанс на своите съпернички. На финала Марина Христова победи с 4-2 4-2 съотборничката си в Изида Карина Георгиева в най-красивия двубой в турнира.

При момчетата шампион стана Николай Неделчев от варненския Черно море Елит, който в спор за златото надделя над съотборника си Пьотр Несторов. Бронзът при изключителна конкуренция при момчетата спечели Емилиян Цветков от ТК Изида (Добрич). На четвъртфиналите той елиминира поставеният под №3 Ангел Ангелов от Черно море Елит с 5-4 гейма, като го обърна от 1-3. В тайбрека ракетата на Изида се наложи със 7-4 точки. 

От "Изида" участваха още Виктор Дойчев, Преслав Атанасов и Велимир Йорданов, както и Александра Дралчева и Ася Мелникова /най-много от всички клубове/.
Генерална репетиция за Мастърса при 8 и 10-годишните през септември e международният детски турнир в Албена за купите на Гранд Мол, който е от 30 август до 1 септември. Партньор на надпреварата е Изида, а повече информация за турнира - на сайта albena.bg.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter