VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВРЪЧИХА КУПАТА "ИЗИДА - ДОБРИЧ" НА ЛА ФУРИЯ

Футбол

Купа и шампанско за победителите, много подаръци за всички отбори, грандиозна заря, скара с вкусни мезета и бира на корем за всеки фен, белязаха последният ден на футболния турнир в Добрич


Отборът на Ла Фурия триумфира в третото издание на мащабния футболен турнир за купата "Изида - Добрич", който се проведе на терена с изкуствена тревна настилка на сладоледената компания в Индустриалната зона на областния град Добрич. За първото си място победителите получиха красива купа, която поляха с шампанско. Втори в турнира завършиха представителите на Изида, а трети - Дружба. 

Наградата за най-добър вратар получи Искрен Иванов от Изида. Голмайстор на турнира стана Димитър Златев, също от Изида. Сладоледената компанията получи и приза за най-резултатно нападание. 
По време на последните срещи домакините за пореден път превърнаха събитието в истински празник за феновете на футбола. На трибуните и около тях имаше стотици привърженици на Цар футбол, а за всички желаещи имаше вкусни мезета на скара и бира
На финала небето бе озарено от прекрасни фойерверки. Всички футболисти и зрители впериха погледи нагоре като малчугани и няколко минути следяха пътя на зарята.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter