VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕНИСИСТИ ОТ БЛИЗО 15 ДЪРЖАВИ ЩЕ СПОРЯТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР "ИЗИДА КЪП"

Тенис

Състезатели от близо 15 държави ще вземат участие в международния турнир по тенис за деца до 12 години „Изида къп” в Добрич, съобщават от пресцентъра на организаторите. Квалификациите ще са събота и неделя – 27 и 28 април, а срещите от основната схема – от 29 април до 5 май. Тенисистите подали заявка да се включат в надпреварата са от България, Румъния, Македония, Германия, Чехия, Молдова, Беларус, Русия, Турция, Гърция, Израел, Грузия и др.


Турнирът е част от календара на Тенис Европа и носи точки за международната ранглиста. Основната схема ще бъде от 32 състезатели, като към 20-те известни вече ще влязат 8 от квалификациите и 4 с уайл кард.  

Домакините от Изида, които разполагат с един от най-прекрасните тенис комплекси в Европа, ще бъдат представени от трима състезатели. С уайлд кард директно в основната схема ще влязат Георги Попов и Марина Христова, а от квалификациите участието си ще започне Радослав Божилов.

Супервайзор на турнира е Ивайло Бучински, като всички помощник съдии ще бъдат от Добрич.

В същото време се разбра, че на турнира по тенис във Варна за момичета и момчета до 12 г., който е от календара на БФТ, Изида участва с 11 деца. При квалификантите най-добре се е представила Карина Георгиева, достигнала до трети кръг. Марина Христова ще започне участието си директно от основната схема.

Пресцентър „Изида”

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК!

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter