VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗМИСЛЕН СКАНДАЛ ЗА ПАРИ В ДОБРУДЖА. ИГНАТ ДАМЯНОВ СИ ТРЪГВА КОРЕКТНО

Футбол

Не е вярно, че съм взел пари напред и съм избягал от Добруджа, съобщи специално за CenterSport.org вече бившият футболист на добричкия клуб Игнат Дамянов, който днес е подписал едногодишен договор с варненския Спартак. Днес той с голяма изненада прочел в интернет изявлението на изпълнителния директор Светослав Петров, че е разочарован от постъпката на играча и че Дамянов дължи пари на отбора. „Преди началото на сезона имахме уговорка всички футболисти от София да получим по 9000 лева на ръка.


 Дадоха ни 50 процента за първия полусезон, а преди празниците разговарях с президента на клуба Валентин Василев, който е много коректен човек, да ми даде част от втория транш. Взех три пъти по 1000 лева.
Получих предложение от варненския Спартак да продължа кариерата си в професионалния футбол в „Б” група, а след това моите амбиции са да играя и в чужбина. Точно заради това приех в петък тяхната оферта, като им казах, че договорът ще подпиша в понеделник, след като разговарям с ръководството на Добруджа. В събота се срещнах с г-н Василев и му обясних всичко, като му казах, че предварително взетата сума от 3000 лева за втория транш ще я върна до стотинка до края на месец май. Днес Светослав Петров ми се обади и ми каза, че трябва да възстановя сумата още тази седмица. Казах му, че няма никакъв проблем, парите ще бъдат върнати. Ако трябва да съм съвсем точен, тези пари никъде не фигурират в документи, но ще постъпя коректно и професионално. Некоректно постъпи клуба, който на Коледа съобщи на другия напуснал Алек Манолов чрез счетоводителя си, че няма да ползва неговите услуги. Тръгвам си от Добрич с много добри впечатления от съотборниците си и прекрасната публика. Добруджа има страхотни фенове, които заслужават да гледат футбол на по-високо ниво. Пожелавам им го това да стане съвсем скоро. Благодаря им за подкрепата”, разказа Игнат Дамянов.
Бившият юноша на Славия посочи още, че не става дума за никакво бягство, тъй като до началото на втория полусезон има още два месеца. Той е разговарял с треньора Радослав Вардаров и лично му съобщил мотивите си да напусне отбора.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter