VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХРИСТО БОНЕВ ЗА МАЧА В КАВАРНА: СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, СМЕШНА ИСТОРИЯ

Футбол

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев не бе доволен след загубата от Литекс с 0:1. “Дойдохме в Ловеч, създадохме три чисти положения и не можахме да вкараме. От другата страна единственото положение за Литекс бе оползотворено. Ние смятаме, че сме готови за участие в евротурнирите.


Имаме добри футболисти, които могат да спечелят мачовете до края и да се класираме на трето място и да спечелим Купата на България”, заяви Бонев.

Зума коментира и пропадналия мач в Каварна между Калиакра и “Левски”: “А.Г. (б.р. – има предвид Антон Генов) - нямам никакви претенции към него, тъй като свири компетентно и авторитетно. Що се отнася за вчерашния цирк в Каварна, не може да се съглася с такива селски вечеринки. Първо, какъв си ти, че няма да разрешиш на отбора да излезе. Кметове има много, минават и си отиват. Той ощети феновете, ръководството и футболистите. Защо не го направи, когато играе с Пирин или Сливен, а с “Левски”. Много смешна история. Аз за първи път виждам Цонко Цонев по телевизията и съм крайно изненадам от поведението му.”

“Самир Бенжелюн днес игра срещу най-добрия футболист на домакините – Том, не можа да се справи и от там дойдоха най-големите заплахи да нашата врата. За съжаление нямахме друг, който да сложим на този пост. Когато влезем в евротурнирите, ще търсим друг. На нас всичко ни е публиката”, завърши Христо Бонев.БЛИЦ

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter