VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ДОБРУДЖА ИСКАТ ТИТЛАТА ОЩЕ ТАЗИ СЪБОТА


В събота – 1 юни, е третата среща от финалната серия за хандбалната титла на България при мъжете между настоящите шампиони от Добруджа и Локомотив (Варна). Добричлии водят с 2-0 победи след два категорични успеха в собствената си зала „Русалка”. По регламент се играе до 3 победи от 5 мача.

„Готвим се сериозно и искаме да спечелим титлата още след третия мач. Тимът на Локомотив е домакин, но ние сме настроени за победа и да празнуваме втората си титла в клубната си история още в събота. Надявам се да няма подценяване от наша страна. Ще запазя състава от първите две срещи, в които показахме, че заслужаваме да сме шампиони”, заяви за CenterSport.org клубният президент и треньор Георги Андреев.

Като титуляри най-вероятно той ще разчита на вратаря Иван Иванов, голмайсторът на Националната хандбална лига Красимир Коев, Чавдар Чернев, Стилиян Стоянов, Тансер Надир, Илиян Илиев и Венцислав Петров. В игра се очаква да влязат и Джошкун Якубов, Димитър Йосифов, Николай Запрянов, Златан Петров, Пламен Иванов, Съби Кирилов, Александър Кирилов и Димитър Асенов.

От петък Добрич е домакин пък на финалите по хандбал при 13-годишните, водени от Христо Йорданов. Добруджа е сред осемте най-добри отбора, а награждаването ще бъде от 14 часа в неделя – 2 юни.    

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции






Ако сте изгубили парола?

Hit Counter