VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГАДЖЕТО НА КАРОЛИНЕ ВОЗНЯЦКИ ЩЕ ИГРАЕ ГОЛФ КРАЙ КАВАРНА

Голф

3 000 000 евро награден фонд за състезание по Черноморието в Добруджа
Гаджето на една от най-красивите тенисистки в света Каролине Возняцки – Рори Макилрой, със сигурност ще участва в Световния Volvo мач плей шампионат, който ще се проведе от 16 до 19 май на игрището „Тракийски скали” край Каварна. Той е един от първите четирима в “Надпреварата за Дубай”, които взеха визи за надпреварата с 3 000 000 евро награден фонд у нас. Сумата е рекордна за състезание не само в Добруджа, но и в страната.


Другите трима са: Джъстин Роуз, Луи Оостхюйзен и Петер Хансон. До момента сред покрилите квалификационните критерии са Никола Колсартс, шампион от 2012 г., и Шейн Лаури, победител в Portugal Masters 2012. Елитният Световен Volvo мач плей шампионат, който догодина празнува 50-ия си юбилей, ще събере 24-ма от най-добрите голфъри в света. Те ще се състезават за престижния трофей чрез квалификационен цикъл, чиято цел е да отсее възможно най-силния състав за турнира. Победителят ще получи 800 000 евро.
Шампионатът ще бъде отразен от медиите по цял свят с около 1,600 часа телевизионно излъчване в над половин милиард домакинства. Турнирът претърпя огромно развитие след преместването му от Уентуърт през 2009 г. и успява да привлече най-добрите голфъри в света, които се класират по заслуги. Броят на състезателите бе увеличен на 24, а форматът на игра – променен. Участниците се разделят в осем групи по трима и тези групи играят в четвъртък и петък. Първите двама от всяка група (общо 16 играчи) продължават във фазата на елиминациите в събота, а полуфиналите и финалът са в неделя.
Последните три издания на Световния Volvo мач плей шампионат се проведоха в испанския Голф клуб Finca Cortesín.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter