VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СВЕТОВНИЯТ VOLVO МАЧ ПЛЕЙ ШАМПИОНАТ СТАРТИРА С ПРО-АМ ТУРНИР

Голф

Греъм Макдауъл възхитен от игрището на “Тракийски скали”
Световният Volvo мач плей шампионат стартира днес в Голф клуб “Тракийски скали” с традиционния Про-ам турнир, който предшества голямото състезание. 21 отбора с по един или двама професионалисти и трима аматьори започнаха едновременно с шотгън в 9 ч. Партньори и клиенти на спонсорите, както и голфъри от България, се включиха в отборното състезание.


Сред участниците бяха Пер Ериксон – президент на Volvo Event Management, Кийт Уотърс, главен оперативен директор на Европейската верига, президентът на Българската голф асоциация Красимир Гергов, футболната звезда Красимир Балъков.
Два от трите отбора на Българската голф асоциация попаднаха в челната тройка. На трето място се класира тимът, воден от шотландския професионалист Джейми Доналдсън, в който бяха генералният секретар на БГА Сет Ъндърууд, Румен Анастасов и Даниел Джефрис. Втори се нареди отборът на младия датски голфър Торбьорн Олесен, българите Любомир Минчев и Илия Ел Фелеки, и Драган Солак. Шампион стана тимът на IMG в състав професионалистите Ричард Стърни и Дарън Фишарт, Лесли Маккормак – дъщеря на основателя на IMG и на Световния мач плей шампионат Марк Маккормак, и Стафан Йонсон, директор на проекта. Отборът, в който игра Красимир Балъков, зае петото място.
На пресконференцията след края на играта една от големите звезди на турнира Греъм Макдауъл – победител в US Open през 2010, изрази възхищението си от игрището на “Тракийски скали”, което по неговите думи със сигурност превъзхожда предишния домакин на турнира – испанския клуб “Финка Кортесин”.
Утре, 16 май, в 12.05 започва първият мач от Световния Volvo мач плей шампионат. Един срещу друг в него ще се изправят Гонсало Фернандес-Кастаньо и Джейми Доналдсън.
Четирите кръга на турнира можете да наблюдавате пряко по Ринг БГ, както и онлайн на www.voyo.bg. Снимки Александър Стоянов


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter