VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ДРУМЕВ ПОДПИСА С ТУРСКИ КОЛОЕЗДАЧЕН ГРАНД

Колоездене

Георги Друмев вече е в редиците на турския колоездачен колос Коня Торку Шекер Спор, научи репортер на "Център спорт" от треньора. Южните ни съседи привлякоха българският специалист след преговори, които продължиха няколко месеца. Контактът бе финализиран, след като елитният тим удовлетвори всички искания на наставника.


Отборът, в който преминава Друмев, е професионален континентален тим и в него се състезават 16 елитни колоездачи. Добричлията ще работи главно с чужденците, както и с тримата най-силни турски състезатели в клуба. В отбора са картотекирани трима елитни украинци и Ивайло Габровски, който е петкратен шампион в Обиколката на България. 
„В момента сме в преговори с професионалисти, които са участвали в „Тур дьо Франс”. Нашето желание е те да подсилят клуба ни и с тях да реализираме набелязаните цели. Основната ни задача е да спечелим етап в Обиколката на Турция, която е една от най-престижните и през април ще се предава по Евроспорт. В календара ни са предвидени и множество участия извън Турция, като бюджета само за стартовете ни в чужбина възлиза на 500 000 евро. Планира ни са подготовки и състезания в Гърция, Иран, Африка, Азия и Южна Америка. От 1 до 12 април отборът ще се подготвя в чужбина, след което се прибира за Обиколката на Турция. Клубът е на това ниво благодарение на местният гигант Торку, който има близо 20 фирми. Задачата му е да популяризира този спорт, както и да гони големи успехи. Смятам, че с настоящия екип задачата ще бъде осъществена и отборът започва да пише своите златни страници в историята си”, заяви за "Център спорт" Георги Друмев.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter