VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЕОРГИ ПЕТРОВ ПОХВАЛИ ОТБОРА ЗА ПРЕКРАСНАТА ИГРА

Волейбол

Интервю за CenterSport.org с Георги Петров - старши треньор на ВК Добруджа 07, който след първите 6 кръга във Висшата лига при мъжете е начело със 100-процентов актив - 15-0 геймово съотношение и 15 точки. 


- Честита победа, г-н Петров! Какво бихте казали на вашите възпитаници след един такъв убедителен успех над Изгрев, който бе и пети пореден мач във Висшата лига при мъжете без да дадете гейм на съперника си?
- Първо - да са ми живи и здрави. По принцип не обичам да отличавам отделни играчи, тъй като това е колективен спорт, но днес мога да похваля най-малките в отбора – Ивайло Калев, Илия Петков, Жулиен Георгиев, Доброслав Добрев и Милен Минчев. Всички се представиха много добре, играха събрано. Разбира се има какво още да се желае в нашата игра, но всички трябва все така да бъдат уверени в тренировки, а в мачовете да показват най-доброто от себе си. Поздравления и за по-опитните, които позволиха на малките да се включат така добре.
- Победителите не ги съдят, но вие днес видяхте ли слабости, които трябва да изчистите в играта на вашия отбор?
- На такъв мач е много трудно да имам забележки. Имахме много малко грешки. Играта ни вървеше във всички елементи, нямахме отпускане и това доведе до убедителния резултат в отделните геймове. Най-важното е, че всички останаха здрави, тъй като ще ни трябват за предстоящите срещи.
- Този мач може ли да бъде генерална репетиция за предстоящите двубои, които се очертават далеч по-тежки?
- Предстоящите мачове са много сериозни. Днес опитахме някои неща, с които ще искаме да изненадаме следващите си противници. За срещите, които ни предстоят започнахме да се готвим още преди днешния ни мач, ще бъдем с максимална концентрация, за да продължим победния си ход. Добрич заслужава да го радваме с нашите победи, тъй като имаме фантастична публика, страхотни ръководители, които заедно с Общината ни помагат да работим професионално и да мислим само за волейбол.

 

БЪРЗО 3-0 ЗА ДОБРУДЖА 07 В ЩАСТЛИВ ЗА ОТБОРА ДЕН

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter