VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СИМЕОН СИМЕОНОВ ОТИВА В ЧЕРНО МОРЕ

Футбол

Капитанът на Добруджа Симеон Симеонов най-вероятно ще продължи състезателната си кариера в състава на първодивизионния Черно море (Варна). 29-годишният халф има договор с добричкия клуб, но президентът на "жълто-зелените" Валентин Василев е заявил, че няма да го спира, ако има оферта от отбор от "А" група.


От старши треньора на "жълто-зелените" Валентин Ангелов научихме, че вратарят Николай Марков е отказал да подпише нов договор и със сигурност ще напусне тима. Що се отнася до Ивелин Костов-Барона, разбрахме, че той е поискал още няколко дни, преди да обяви решението си, дали ще остане в отбора. "Наложи се да отложим малко обявяването на състезателите, които занапред ще носят екипа на Добруджа. Вече са ясни имената на момчетата, които ще бъдат привлечени от юношеския състав. До петък ще обявим официално цялата група, която ще започне подготовка", каза още Валентин Ангелов.
На 27 юни треньорът ще събере състезателите на стадион "Дружба" за началото на предсезонната подготовка, а на 15 юли отборът ще замине за Трявна на 10-дневен тренировъчен лагер.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter